+ Vložit inzerát

Přihlásit se

Registrovat

Informace

Informace

Informace

Kategorie Filtrovat

K zakoupení: Yamaha Tracer 9 / 900

  1. Domů
  2. Yamaha
  3. Tracer 9 / 900
  4. K zakoupení: Yamaha Tracer 9 / 900
  • Yamaha Tracer 9 / 900 bazar
  • Yamaha Tracer 9 / 900 bazar
  • Yamaha Tracer 9 / 900 bazar
  • Yamaha Tracer 9 / 900 bazar

Parametry

Značka
Yamaha
Model
Tracer 9 / 900
Rok výroby
2023
Najeto
11 159 km
Objem
890 ccm
Výkon
87,5 kW
STK
2027
Přidáno
27. 11. 2023

Cena nyní: 339 900

Vzhledem k tomu že po úraze páteře při sportu je na mě motorka moc vysoká, musím ji vyměnit za menší. S těžkým srdcem ji teda nabízím k prodeji. Byla koupena a uvedena do provozu letos, 07/2023. Bylo o ní výborně postaráno, první servis v 1000 km i druhý v 10 000 km byl proveden v Yamaha Motomo Hustopeče, řetěz pravidelně čištěn a mazán. Velice pohodlná na dlouhé cesty, ale i zlobivá na vyjižďce kolem komína.
Jsou na ní namontovány tyto doplňky:
- držák horního kufru a kufr 45 litrů originál yamaha
- tank vak originál yamaha, nacvakávací systém SW Motech
- rozšíření bočního stojánku originál yamaha
- boční padáky originál yamaha
- tank pad + boční polepy originál yamaha
- kryt chladiče M-Style
Mám koupeny ještě přídavná homologovaná světla M-Style s kompletní kabeláží pro Tracer, s držáky, vypínačem, jen jsem je ještě nestihnul namontovat. Po dohodě mohu přidat k motorce.
K motorce jsou dvě sedla, originál z výroby (nepoužívané ) a další originál komfortní yamaha, to je trochu poškrtané od přehazování nohy po úraze, ovšem jen kosmetická vada.
Dále jsou k motorce tři plexi. Namontováno je kouřové Puig Sport s deflektorem, dále přidám originál z výroby a ještě nepoužité kouřové Kappa ( velikostně mezi Puig Sport a originálem). K motorce jsou i boční kufry yamaha, spolu s horním kufrem jsou na jeden klíč od zapalování.
Jedná se o verzi GT, tzn. ve výbavě quicksgifter ( oboustraný ), semiaktivní podvozek, vyhřívané hefty, tempomat a možnost nastavovaní palivových map, kontroly trakce, podvozku a podobně.
Věci k jednání:
- na motorce je namontován aktivní držák navigace Garmin a k němu je navigace Garmin Zumo XT2. Držák byl kvůli záruce montován v servise Yamaha. Po dohodě vše můžu přidat k motorce, nebo ho mohu odmontovat a buď si ho nechám pro další moto, nebo si ho prodám zvlášť.
- motorku je potřeba přezout, jsou na ní ještě původní pneu, hlavně přední je téměř u konce, zadní je tak na 50%. Buď mohu motorku ještě nechám přezout, nebo se můžeme domluvit na nějaké drobné slevě adekvátně k ceně nových pneu.
K motorce jsou samozřejmě komplet klíče a veškerá dokumentace + plná nádrž OMW MaxxMotion 100, ten byl tankován skoro pořád.
Rozumné dohodě u motorky se nebráním, slušné a korektní jednání, to je oč tu běží. Pokud máte nějaký dotaz, klidně mě kontaktujte.
Jsem první a jediný majitel.

Kontakty

Napsat prodejci